Syysloma leffojen ja animaatioiden parissa Vuotalolla perjantaina 16.10.

Vuotalon galleria, aula ja Vuosali täyttyvät kuvitus -ja animaatiotoiminnasta! Avoimissa työpajoissa pääset inspiroitumaan ja antamaan mielikuvituksen viedä mennessään. Työpajoihin ei tarvitse ilmoittautua ennakkoon vaan voit valita itseäsi kiinnostavaa tekemistä paikan päällä.

Inspiroidu työpajoissa

Työpajat klo 13-17

  • Elokuvakohtaukset sarjakuvina, Nuoren Voiman Liitto
  • Stop motion -animaatio, Sarjakuvakeskus
  • Harry Potter -työpaja, nuorten järjestämä työpaja

Työpajoissa noudatetaan turvavälejä, jonka vuoksi yhteen pajaan voi osallistua kerrallaan neljä nuorta. Suosittelemme kasvomaskin käyttämistä. Maskia käyttämällä suojaamme toisiamme. Käytäthän myös käsidesiä työpajoja vaihtaessasi.

Uppoudu elokuvamaailmaan

Elokuvat klo 13-17

Muumit Rivieralla klo 13 alkaen

Elokuvan juoni:

Niiskuneiti on haikaillut pääsevänsä matkoille, niinpä Muumit, Niiskuneiti ja Pikku Myy päättävät lähteä seikkailulle merelle. Myrskyn jälkeinen taifuuni lennättää heidän pienen purjeveneensä Rivieralle, missä he päätyvät Le Grandin kuninkaalliseen sviittiin. Muumipappa alkaa käyttää nimeä de Muumi ja pääsee piireihin. Niiskuneiti on imarreltu kosmopoliitin playboyn liehittelystä. Pinnallista elämänmenoa vierastava Muumimamma muuttaa mustasukkaisuuden kourissa kamppailevan Muumin kanssa asumaan perheen vanhan veneen alle. Ensimmäistä kertaa perheen yhtenäisyys on vaakalaudalla.

Weathering with you -elokuvanäytös klo 15:00 alkaen

Elokuvan juoni

Tokiossa on satanut taukoamatta jo kuukausia. Hodoka on karannut kotoaan, ja etsii paikkaansa Tokion kaduilla. Hodoka tapaa Hinan, tytön joka tuo auringon mukanaan. Romanssi yltyy ylimaallisiin mittoihin ja sininen taivas saa iloitsemaan elämästä – mutta mikä on luonnonvoimiin puuttumisen hinta?

Tutustu elokuvaan tarkemmin  https://www.finnkino.fi/event/303383/title/weathering_with_you/