Mitä lukemista nutakirjastosta tulisi löytyä? Tule mukaan vaikuttamaan!

Lukeminen on hyvä harrastus, joka sopii ihan kaikille! Jotkut tykkäävät lukea sarjakuvia tai inspiroitua kuvakirjoista. Toisille fantasiakirjallisuus on suurta herkkua ja jotkut innostunut dekkareista, tietokirjoista tai vaikka omaelämäkerroista! Kiinnostaisiko sua esimerkiksi Angie Thomasin hiphopin maailmaan sijoittuva romaani Mun vuoro tai Shane Birleyn Vloggaajan käsikirja?

Nuoren Voiman Liitto on valinnut Vuosaaren alueen nuorten kokemiin tärkeisiin teemoihin sopivia kirjoja. Nuoret kokevat tärkeiksi aiheiksi mm. ympäristöä koskevat asiat, opiskelun ja urakeskustelun, seurustelun, päihteet ja omat rajat. Näiden ja monien muiden teemojen äärelle pääsee nutakirjaston avulla.

Nutakirjasto tehdään yhdessä ja sä voit olla mukana rakentamisessa! Tutustu nutakirjastoon valittaviin kirjoihin ja anna äänesi suosikillesi. Äänestysaika on 1.10.–23.10.

Anna äänesi ja vaikuta siihen, mitä nutalla luetaan: äänestys

Voit myös tulla äänestämään Kallahden nuorisotalon avoimessa toiminnassa (ke, to ja pe klo 17–21)