Järjestöille

Tiloja voi varata yksittäisiin tapahtumiin tai säännölliseen käyttöön

Ensisijaisesti tilojen käyttövuoroja jaetaan helsinkiläisille nuorten ryhmille ja nuorisojärjestöille, joille tilojen käyttö on maksutonta. Voit varata ja vuokrata tiloja muuhunkin käyttöön, jolloin maksu määräytyy nuorisolautakunnan hyväksymän hinnoittelun mukaan. Tilojen käyttömaksut seuraavalle vuodelle vahvistetaan edellisen vuoden keväällä.

Tiloja on mahdollista varata sekä yksittäisiin tapahtumiin että säännölliseen käyttöön. Säännölliset käyttövuorot toimintakaudelle 8.8.–31.5. haetaan 29.4.mennessä. Hakemuksessa ilmoitetaan syys- ja kevätkauden todelliset aloitus- ja lopetuspäivät.

Yksittäisten käyttövuorojen kohdalla, otathan yhteyttä nuorisotalolle hyvissä ajoin sopiaksesi tilan varaamisesta.

Mikäli olet kiinnostunut varaamaan tiloja, toimi seuraavien ohjeiden mukaisesti:

1. Tarkista vapaat käyttövuorot: Merirasti_Järjestöt 2016-2017
2. Selvitä, mihin maksu ryhmään kuulut ja tutustu ehtoihin: Hinnasto
3. Ota yhteyttä Merirastin nuorisotalolle mieluiten sähköpostitse (mia.pietila(at)hel.fi) ja kerro, milloin tarvitsisit tilan/tilat käyttöösi.
4. Lähetä käyttövuorohakemus täytettynä nuorisotalolle osoitteeseen: Nuorisotalo Merirasti, Jaluspolku 3, 00980 Helsinki. Hakemuksen voi lähettää myös sähköpostitse osoitteeseen mia.pietila(at)hel.fi.

Kaikissa tilan vuokrausta koskevissa kysymyksissä voit olla yhteydessä nuoriso-ohjaaja Miaan ensisijaisesti sähköpostitse mia.pietila(at)hel.fi tai puh. 09 310 78084 / 040 577 5910.

Nuorisotalon käyttö- ja toimintaohjeisiin tutustumalla tiedät miten talossamme tulee toimia. Tilojen käytöstä tehdään avaimen luovutuksen yhteydessä täysi-ikäisen allekirjoittama omatoimisen käytön sopimus nuorisoasiainkeskuksen kanssa.

Otathan huomioon, että talossa saattaa toimia samanaikaisesti useampia ryhmiä ja talon vuokraaminen kokonaisuudessaan yksityiskäyttöön onnistuu vain poikkeustapauksissa. Talon eri tilojen yhtäaikainen käyttö tarkoittaa sitä, että yleiset tilat ovat kaikkien käytettävissä.

Nuorisoasiainkeskuksen toimipaikoissa tavoitellaan kestävää elämäntapaa, joka edellyttää kaikilta käyttäjiltä vähintään jätteiden lajittelua, turhan energiakulutuksen ja kertakäyttöastioiden välttämistä.

Tilat ovat pääsääntöisesti esteettömiä.
Langattomat verkot ovat: StadiNet, munstadi tai Helsingin kaupungin wlan.
Nuorisotalo ja sen piha-alueet ovat päihteettömiä alueita ja noudatamme savuttoman Helsingin periaatetta.

Tilavarauksen peruutusehdot ja hinnan kohtuullistaminen

Tilavarauksen voi perua veloituksetta kaksi viikkoa ennen varauksen alkamista. Myöhemmin tehdyistä peruutuksista veloitetaan 50 euron peruutusmaksu. Jos vakituinen käyttövuoro on jäänyt peruuttamatta kaksi kertaa peräkkäin, on nuorisoasiainkeskuksella oikeus perua vuoro kauden loppuun saakka.

Osastopäällikkö voi perustellusta syystä päättää hinnan kohtuullistamisesta viranhaltijan päätöspöytäkirjassaan hakijan sitä kirjallisesti pyytäessä.
Päätökset toimintakauden säännöllisistä varauksista pyritään tekemään toukokuun loppuun mennessä.

 

Nuorisoasiainkeskuksella on noin sadan toimipaikan verkosto ympäri kaupunkia, joista järjestöt ja ryhmät voivat hakea käyttövuoroja.

 

Myönnetyt järjestövuorot Nuorisotalo Merirastissa 2016-2017

Klikkaa kuvaa tai linkkiä: merirasti_jarjestot-2016-2017