Ruutibudjetin työpajat 2018

Ruutibudjetin työpajat pidetään ensi viikolla 26.-28.9 Nuorisotalo Merirastissa. Työpajat ovat osa koulupäivää. Ruutibudjetti on nuorten osallistava budjetointi missä nuoret ovat mukana päättämässä siitä minkälaisia palveluja  ja vapaa-ajan toimintaa Vuosaaren alueella järjestetään. Työpajoissa ideoidaan ja tehdään ehdotuksia, mitkä menevät kaikille Vuosaaren yläkouluille äänestettäväksi 8.-12.10. Kouluäänestyksissä eniten ääniä saaneita ehdotuksia toteutetaan ja viedään eteenpäin vuonna 2019. Mukana Ruutibudjetissa on alueiden kouluja, järjestöjä ja muita nuorisotyön yhteistyö kumppaneita.

Työpajojen aiheet ovat liikuntaharrastus mahdollisuudet, harrastus mahdollisuudet, kesätyöt, turvalliset aikuiset ja loma-ajat. Aiheet on koottu Vuosaaren nuorilta kerätyn tiedon pohjalta. Tietoa kerättiin Vuosaaren yläkouluissa huhtikuussa 2018.

Kävimme viime viikolla markkinoimassa Ruutibudjetin työpajoja Puistopolun-, Vuoniityn-, Aurinkolahden- ja Merilahden peruskouluilla. Saimme hienon määrän osallistujia mukaan työpajoihin. Kiitos kaikille ilmoittautuneille!!! Iso kiitos myös Helsingin nuorisoneuvostolle avusta! He olivat kertomassa Helsingin nuorisoneuvostosta ja mahdollisuudesta asettua ehdolle tämän syksyn vaaleihin. Check, check! 😉 Ota yhteyttä nuoriso-ohjaajiin jos haluat kuulla lisää.

 

Kaikissa Ruutiin ja Ruutibudjettiin liittyvissä asioissa voit ottaa yhteyttä minuun:

Terveisin,

Tuija, nuoriso-ohjaaja

p. 0406204163