Retki Uutelaan

Maanantaina 18. kesäkuuta teimme Rastilan nutalta retken ensin grillaamaan Kallahden nutalle ja sitten Uutelaan leikkimään. Mukana oli neljä kesätyöntekijää, yksi ohjaaja ja neljä 9- ja 10-vuotiasta osallistujaa. Alunperin kohteen piti olla Meriharju, mutta kuivuudesta johtuneen metsäpalovaroituksen takia päätimme grillata Kallahdessa. Kävelimme ensin kaupan kautta ottaen mukaamme makkaraa, vaahtokarkkeja ja muita herkkuja, ja jatkoimme sitten nutalle. Helle oli kova ja aurinko paistoi kirkkaalta taivaalta, mutta kukaan ei onneksi palanut! Syötyämme kävelimme puistojen ja rannan kautta metsään leikkimään hippaa ja piilosta. Mukaan ei ehkä päässyt monia osallistujia, mutta reissu oli silti hauska.

Tiistaina kävimme hieman isommalla porukalla, ohjaajien ja kuuden osallistujan kanssa Rush-trampoliinipuistossa. Hypimme trampoliineilla ja kiipeilimme esteille, hauskaa oli! Kenellekään ei tullut haavereita eikä juuri mitään ongelmia esiintynyt, kaiken kaikkiaan päivä oli onnistunut.

Kesätyöntekijät Pirta, Tuomas, Ayan ja osallistuja Serwer