Escape Room!

Moro moro! Rastilan väki täällä näpyttelemässä.

Tosiaan tällä viikolla meillä oli keskiviikkona ja torstaina retki Escape Room:iin Vuosaaren Hotelli Rantapuistossa.

En itse ole aikasemmin käynyt tämmöisessä Escape Roomissa mutta odotukset olivat korkealla.

Menimme keskivikkoonna hotellille, ilmoittauduimme samantien vastaanotolle jossa meille sanottiin että pitää odottaa hetken. Paikalle saapui nainen hätääntyneen näköisenä ja pyysi meiltä apua auton korjaamiseen. Tässä vaiheessa peli oli jo alkanut. Nainen kertoi ohjeet, mitä saa ja mitä ei saa tehdä ja lopuksi vielä kiitti että oltiin tultu auttamaan häntä.

Hän päästi meidät ovesta sisään jolloin iso ajastin seinällä näytti että peli oli alkanut. Huoneet olivat erittäin yksityiskohtasia ja ensimmäisenä huomasimme että siellä on paljon kaappeja ja ovia lukossa. Tehtävät vaativat todella paljon yhteistyötä ja jokaisen pitää kuunella mitä kukin löytää tai ratkasee, muuten pelinkulku hidastuu ja mahdollisesti aika loppuu kesken. Omia vahvuuksia pääsee hyödyntämään!

 

Peleihin on varauduttu 60 minuuttia ja keskiviikon pelistä selvittiin nuorten kanssa 55 minuutissa! Eli 5 minuuttia olisi voinut vielä tutkia asioita 😀 Torstain Escape Room ei mennyt meillä ihan nappiin sillä kyseessä oli paljon vaikeampi huone ja haasteet. Emme siis saaneet ratkaistua huoneen pulmia oikeassa ajassa….

Topi kiittää ja kuittaa.