Scratchleiri 2018, Keskiviikko ja Torstai

Keskiviikko alkoi taas kaakaolla ja leikeillä. Aamutoimien jälkeen aloitimme ohjelmoimaan. Tämän päivän peli oli roskien tai kalojen kalastus peli, jossa nimen mukaisesti piti kalastaa roskia tai kaloja. Pisteitä sai kun kalasti oikeita esineitä ja menetti kun kalasti vääriä esineitä. Ruokana meillä oli makaroonilaatikkoa ja mehua. Loppupäivä koodattiin ja pidettiin taukoja.

Torstai aamuna pelattiin kaikki polttaa kaikki palaa peliä salissa. Tän päivän peli oli Pac-Manin tapainen, jossa pitää kerätä  esim. aarteita ja varoa vihollista. Peli tapahtuu labyrintissä, jossa pitää selviytyä. Ruokana tarjottiin uunileipiä ja mehua.

Keskiviikkona porukka oli aika villinä. Torstai meni viikonpäivistä parhaiten nuorten sekä mun puolesta.

Vili, kesätyöläinen