Ruutibudjetti vuosimallia 2018 alkaa

Ruutibudjetti 2018 alkaa ensi viikolla ja nuoriso-ohjaajat tulevat tekemään tiedonkeruuta kaikille Vuosaaren yläkouluille: Puistopolkuun, Aurinkolahteen, Vuoniittyyn ja Merilahteen. Tiedonkeruussa kerätään tietoa nuorilta, jotta syksyllä saamme Ruutibudjetin työpajoissa tehtyä yhdessä nuorten kanssa mahdollisimman hyvät ehdotukset ensi vuoden toimintaa suuntaamaan. Työpajojen jälkeen ehdotukset tulevat kaikille Vuosaaren yläkouluille äänestettäväksi ja sen jälkeen ne menevät neuvottelukuntaan missä sovitaan miten eniten ääniä saaneet ehdotukset toteutetaan vuonna 2019.

Ruutibudjettiin pääsevät osallistumaan kaikki Vuosaaren 7.-8. luokkalaiset. Täällä Kallahden nuorisotalon sivuilla ja Nuorisotalo Merirastin sivuilla tiedotamme miten Ruutibudjetti edistyy ja missä vaiheessa ollaan menossa. Tänä vuonna olemme edistämässä hengailupaikkoja kouluihin, lisäämässä työmahdollisuuksia 14-15 vuotiaille, tekemässä nuorten omaa kahvilaa Kallahden nuorisotalolle, Kallahden nuorisotalon chillailuhuonetta sekä teemme retkiä aina loma-aikoina.

Mielenkiintoisia juttuja on jo menossa ja lisää on luvassa! Pysykää kuulolla!