Poikien ilta Rastilassa 5.4 2018

Tänään aukesi vihdoin talo pitkän tauon jälkeen ja nuorisotalon valtasivat pojat. Tytöt viettivät omaa iltaansa Kallahden nuorisotalolla.

Kahdelta avattiin ovet pienille miehenaluille. Heitä virtasi tasaiseen tahtiin aina puoli neljään asti ja hälinää riitti. Fifa-turnaus käynnisti poikien illan todenteolla. Äänenvoimakkuudesta päätellen turnausta pelattiin tunteella, mutta reilun pelin hengessä.  Myös pingisturnaus oli hitti pitkän tauon jälkeen. Nuoriso on meinannut jo unohtaa koko pingiksen koripallon ja jalkapallon suosion takia. Pienen alkukankeuden jälkeen saatiin kuitenkin innokkaita pelaajia mukaan.

Isojen vuoro tuli sitten viideltä. Isoja tuli heti runsaslukuinen määrä talolle. Osa ryntäsi suoraan pelihuoneeseen, kuten tapana mutta kyllä nuorisoa riitti jokaiseen tilaan talolla. Jääkaapissa huomattiin monta litraa kohta vanhaksi meneviä maitoja, joten päätettiin tehdä lettuja koko poppoolle. Ei tarvinnut heittää maitoja pois. Suunpielet hillossa nuorison ilta jatkui turnausten parissa.

Kaikkiaan taas erittäin mukava ilta. Ilta toteutettiin poikien ehdoilla ja ohjaajat totetuttivat toiveita parhaan mukaan. Pitäisi kuulemma olla vielä useammin pelkästään pojille nuta.  No mikäpä siinä, sehän on vain järjestelykysymys.

Kiitos illasta boys.