Meri-Rastilan nutalla tanssitaan! :)

Joka maanantai nuorisotalo Merirastin sali täyttyy tanssivista nuorista.

Danceteam International on järjestänyt lapsille ja nuorille ilmaisia ja kaikille avoimia katutanssitunteja nutalla jo useamman vuoden ajan, ja tunnit ovat yhä suuressa suosiossa. Ryhmiä ohjaa tanssijana ja opettajana kokenut Anna Afanasyeva, joka on luotsannut Merirastin ryhmiä jo monta vuotta. Tunneille onkin muodostunut jo vakioporukka jonka ryhmähenki on niin mahtava, että Merirasti Hiphop -ryhmä voitti toukokuussa 2017 Danceteam of the year -palkinnon Musiikkitalolla järjestetyssä Danceteamin tanssigaalassa. Merirastin tanssiryhmät nähtiin jälleen lavalla 4.2.2018 Helsingin Kulttuuritalolla näytöksessä, jonka teemana oli tunteet.

 

Kaudella 2017-2018 tanssitetaan maanantaisin 7-12-vuotiaita klo 16-17 ja kaikenikäisiä keskitason tanssijoita klo 18-19. Tunneille mahtuu vielä, joten tervetuloa mukaan kokeilemaan! Danceteam tarjoaa tanssitoimintaa myös toisaalla: ilmaisia tai edullisia (vain 6e/tunti) tanssitunteja järjestetään ympäri pääkaupunkiseutua. Tuntitarjontaa voi käydä selailemassa osoitteessa www.danceteaminternational.com/schedule.

 

 

Mukavaa viikonloppua!

 

Tanssiterveisin,

Linda

Danceteam office