Mini-Lanit!

Rastilassa järkättiin ekaa kertaa mini-lanit ja pakko kehua että tapahtuma oli onnistunut erittäin hyvin!

Alotettiin ilta pelaamalla olohuoneessa puhelimella “Jackbox”-peliä josta talon väki tykkäsivät kovasti (ainakin naurun perusteella :D). Jackboxi toiminu aina rastilassa kovana hittinä. Hyvät naurut sekä ohjaajille että nuorille 🙂

Jackboxin jälkeen menimme pelihuoneeseen aloittamaan Fortnite-turnauksen. Peliä pelataan tiimeinä eli “Squadina”. Pelin ideana on selviytyä mahdollisimman pitkään joka tarkoittaa sitä että kannattaa toimia tiiminä. Ensimmäinen erä meni hieman huterasti, mutta toisella erällä tiimit kommunikoivat että mihin he menevät ja miten he aikovat selviytyä (eli voittaa). Oli aivan mahtavaa seurata vierestä ku osallistujat tajusivat tiimityön merkityksen kyseisessä pelissä.

 

Ehdottomasti jatketaan mini-lani toimintaa jatkossakin! Ja tietenkin palkintoja luvassa myös tulevaisuudessa!