IDÄN MEGALANIT!

Nuorisotalolla järjestettiin Idän Megalanit 19-21.10.2017. Laneille osallistui yhteensä n. 50 nuorta ja joukko nuoria jotka olivat järjestäneet tapahtuman yhdessä ohjaajien kanssa. Lanit olivat tänä vuonna suuremmat ja ne järjestettiin Merirastilan sijaan Kallahden nuorisotalolla jolloin saatiin lisää tilaa sekä paljon enemmän konepaikkoja.

Laneilla pelattiin mm. Counter strike global offensive ( CSGO) ja Heartstonia sekä League Of Legendsia (LOLI)

Laneilla oli mm. 3Doodler 3D kynä jolla pystyi tekemään kirjoittamaan/piirtämään kaikkea mahdollista 3D:nä, Yksi nuori teki ohjaajan kanssa jopa pienen talon!

Laneilla pääsi tutustumaan myös Makerspace toimintaan, jolla voi tehdä melkein mitä vain jota keksit! mm. Soittaa pianoa banaaneilla tai vaikkapa rakentaa ja ohjelmoida robotin!

Laneilta pysty bongamaan jopa tälläisiä, yhdet maailman parhaimmat mahdolliset pöytävalaisimet Mariolamput!!!     nää oli parhaimmat mahdolliset valot. Kun oli tylsää menee vain rämpyttämään näitä ja kuuluu “Kling”, “Kling” ja sinä et enään ainakaan tylsyynny vaan se ääni alkaa vähän ärsyttää muita, mutta vain vähän eli jatkamaan vain!

Lanien rakennuksesta ja purusta tehtiin myös pikakelaus video, jossa oli myös parin kävijän haastattelut!

Tässä olisi vielä kuvia megalanien menosta!