Tubemiitti!

Terve Topi täältä Rastilasta!

Kävimme perjantaina vierailemassa Malmitalon tubemiitissä jossa oli mukana Roni Back, Miklu, Daniel Okas ja Tuuli. Tapahtuma oli meet & greet tyyppinen jonne pääsi hakemaan suosikki-tubettajan nimmarin. Tapahtuma oli koko alueen nuorille täysin ilmainen ja sen huomasi heti kun astui ovesta sisään. Heti oven avattua saattoi huomata kuinka paljon kävijöitä tapahtuma oli vetänyt kun ei mahtunut kunnolla liikkumaan fanien keskellä 😀

Tapahtumassa oli haastattelupiste jota pystyi seuraamaan lasien läpi kun lempi tubettajaa haastateltiin erinlaisilla hassuilla kysymyksillä. Sen lisäksi siellä oli fanikuvauspiste jossa osallistujat saivat yhteiskuvan tubettajien kanssa ja kolmantena oli minun mielestäni suosituin piste eli meet & greet. Fanit jonottivat kärsivällisenä että jokainen pääsisi vuoronperään juttelemaan suosikki-tubaajalle ja pyytämään nimmarin. Olimme Ekkiksen kanssa Roni Back:in ja Miklun meet&greet-pisteellä vahtimassa että jono pysyy suorana eikä ketään ohittele :).

Omasta mielestäni tapahtuma oli hyvin järjestetty ja erittäin mukavasti se meni. En ole ennen käynyt meet&greet tapahtumissa (varsinkaa jossa tubettajat ovat tähtiä) mutta tämän jälkeen saatan jopa useamminki käydä.

Topi ja Ekkis kiittää ja kuittaa loistavasta päivästä!