IDÄN MEGALANIT SYYSLOMA EDITION.

Syysloma on tekee tuloaan ja  se tuo Vuosaaren alueelle jälleen myös lanit. Tänä vuonna lanit ovat kaliberia isommat ja ne järjestetään Merirastilan sijaan Kallahden nuorisotalolla. Näin saadaan tillaa, ohjelmaa sekä konepaikkoja on enemmän.  Laneille voi osallistua kaikki 13-17 vuotiaat nuoret.

Laneilla järjestetään paljon turnauksia ja pienempiä skaboja, siellä voi myös tutustua Meriratissa arkisin olevaa MakersSpace toimintaan, jossa pääsee rakentelemaan robootteja tai vaikkapa säestää musiikkia littleBits syntikalla, pelata tetristä banaanin avulla ja paljon muita hassuja värkkäily idiksiä.

Lanien lyhyesti:

  •  Tuo oma kone / konsoli mukaan.
  •  Ota vähän safkaa ja omat kamat (ainakin dödö tms.)
  •  Pelaa sitten niin paljon kuin haluat!

 nk.hel.fi/harrastushaku/view/8120