Toinen Lintsi päivä

Tällä viikolla teimme kaksi retkeä. Ensimmäinen oli tiistaina Linnanmäen huvipuistoon. Retki oli kaikille avoin ja mukaan pääsi lupalapulla ja pienellä osallistumismaksulla. Lähdimme aamulla Kallahden nuorisotalolta ja ehdimme Lintsille asti kun ensimmäinen sadekuuro alkoi. Heti kun saimme rannekkeet käteen unohtui vesisade ja kaikki mitä ajattelimme oli Vuoristorata ja Kingi. Huvittelupäivän välissä kävimme syömässä hampparit ja jaksoimme pyöriä laitteissa vielä pitkän iltapäivän. Lintsi oli hyvä, mutta joku heitti ajatuksen että retki Särkäniemeen voisi olla myös aika mahtava juttu!

Toinen retkipäivä tehtiin keskustan leffateatteriin ja kävimme katsomassa Transformers The last knight elokuvan. Elokuva oli päätetty äänestämällä ja oli ilmeisesti kaikille mieluinen. Nutalta kaikki saivat mukaan vähän leffasyötävää. Leffateatterissa oli hyvin tilaa meidän 16 hengen porukalle. Nuoriso-ohjaajien makuun elokuvassa oli liikaa räiskettä ja liian vähän hempeilyä 😉 Mutta muilta katsojilta leffa sai hyvät arviot. Kotimatkalla Vuosaareen ehdittiin puhua leffasta ja kaikesta muustakin. Vuokin metroasemalla toivotettiin kaikile hyvää kesää ja lähdettiin fiilistelemään lämmintä kesäpäivää! Kiitos kaikille retkille osallistuneille! Lisää retkiä on luvassa taas syksyllä.