Nuorisotalo Merirastin kevään päättäjäiset 24.5 2017

Aurinko helli keväiseen tapaan kun pidimme viimeistä kertaa nuorisotaloa auki tämän kevään osalta. Päättärit houkuttelivat runsaslukuisesti nuoria paikalle. Viideltä alettiin grillaamaan kalkkunanakkeja ja maissia. Ryysikseen asti oli jonoa, mutta onneksi jokainen sai murkinaa kupuun.

Illan aikana myös kilpailtiin koripallossa, Buzz- tietovisassa, Fifassa sekä pullonheitossa. Fifassa pelattiin syksystä asti jatkunut Fifa-liiga loppuun. Voittajaksi kovan taistelun jälkeen selviytyi Samir, joka pokkasi voittajan kunniakirjan sekä FIFA 18-pelin. ( Pelin saa kunhan se ensin julkaistaan. )

Vilkas syksy / kevät on takana ja nyt onkin hyvä lähteä kesäksi lataamaan laiturinnokkaan akkuja, jotta jaksaa taas sitten syksyllä uusia kujeita. Nuorisotalo Merirastin henkilökunta haluaa toivottaa kaikille oikein lämmintä ja mukavaa kesää 2017 ! Nähdään syssymmällä taas talolla ! Kiitos.